Privacyverklaring

Deze website (hierna de “Website“) wordt door Bayer CropScience SA-NV, Jan Emiel Mommaertslaan 14, 1831 Diegem (Machelen), België (hierna “ons” of “wij”) ter beschikking gesteld. Voor meer informatie over de provider van de Website, verwijzen wij u naar onze imprint.

A. Verwerking van persoonsgegevens

Hieronder willen wij u inlichten over de wijze waarop wij uw persoonsgegevens verwerken wanneer u gebruik maakt van onze Website. Tenzij anders bepaald in de volgende hoofdstukken is de juridische basis voor de verwerking van uw persoonsgegevens het feit dat die verwerking nodig is om de door u gevraagde functionaliteiten van de Website beschikbaar te stellen.

I. Onze Website gebruiken

1.Onze Website bezoeken

Wanneer u onze Website gebruikt, zal uw browser bepaalde gegevens naar onze webserver verzenden. Dat gebeurt om technische redenen en is nodig om de gevraagde informatie voor u beschikbaar te stellen. Om uw toegang tot de Website te faciliteren, worden de volgende gegevens verzameld, kort opgeslagen en gebruikt:

  • IP-adres
  • datum en tijdstip van toegang
  • tijdzoneverschil met Greenwich Mean Time (GMT)
  • inhoud van het verzoek (specifieke site)
  • toegangsstatus/HTTP-statuscode
  • verzonden gegevensvolume
  • website waar het verzoek vandaan komt
  • browser, taalinstellingen, versie van het browsersoftware-besturingssysteem en surface

Om onze gerechtvaardigde belangen te beschermen zullen wij die gegevens bovendien gedurende een beperkte periode opslaan, zodat we in geval van een daadwerkelijke onbevoegde toegang tot onze servers of een poging daartoe persoonsgegevens kunnen opsporen.

 

2. Plaatsen van cookies en Website Analyse

 

3. Gebruik van contactformulieren

U kunt rechtstreeks contact met ons opnemen via de contactformulieren die u terugvindt op onze Website. In het bijzonder kunt u ons de volgende informatie verstrekken:

  • voor- en achternaam
  • adres
  • telefoonnummer
  • e-mailadres
  • geslacht

Wij verzamelen, verwerken en gebruiken de informatie die u via het contactformulier hebt verstrekt uitsluitend voor het verwerken van uw specifieke verzoek.

4. Externe diensten of content op onze Website

Wij nemen diensten en/of content van derden op onze Website op. Als u gebruik maakt van dergelijke diensten van derden of wanneer content van derden wordt getoond, worden om technische redenen communicatiegegevens uitgewisseld tussen u en de desbetreffende aanbieder.

De desbetreffende aanbieder van de diensten of content kan uw gegevens ook verwerken voor eigen bijkomende doeleinden. Voor zover wij weten, hebben we de diensten en content van aanbieders van wie bekend is dat ze gegevens voor eigen doeleinden verwerken, aldus geconfigureerd dat ofwel elke communicatie buiten het kader van de voorstelling van hun diensten of content op onze Website wordt geblokkeerd, of dat de communicatie enkel plaatsvindt wanneer u er actief voor gekozen hebt de desbetreffende dienst te gebruiken. Omdat we echter geen controle hebben over gegevens die door derden worden verzameld en verwerkt, kunnen we geen bindende informatie geven met betrekking tot de omvang en het doel van dergelijke verwerking van uw gegevens.

Voor meer informatie met betrekking tot de omvang en het doel van dergelijke verzameling en verwerking van uw gegevens kunt u de privacyverklaringen van de aanbieders raadplegen, van wie we diensten en/of content opnemen en die in die context verantwoordelijk zijn voor de bescherming van uw gegevens. Zie de links in de tabel op de cookiepagina. Deze verklaringen kunnen regelmatig wijzigen; onze Website heeft daar geen invloed op:

II. Overdracht van gegevens voor verwerking door derden

Voor de verwerking van uw gegevens zullen we tot op zekere hoogte een beroep doen op gespecialiseerde dienstverleners. Die dienstverleners worden door ons zorgvuldig uitgekozen en regelmatig gecontroleerd. In overeenstemming met de desbetreffende verwerkersovereenkomsten zullen ze enkel persoonsgegevens verwerken op onze instructie en strikt in overeenstemming met onze richtlijnen.

III.  Verwerking van gegevens buiten de EU/EER

Uw gegevens zullen ook gedeeltelijk worden verwerkt in landen buiten de Europese Unie (“EU”) of de Europese Economische Ruimte (“EER”), die een lager gegevensbeschermingsniveau kunnen hebben dan de landen die daarbinnen liggen. In die gevallen zullen we ervoor zorgen dat voor uw gegevens in een voldoende hoog beschermingsniveau wordt voorzien, bv. door specifieke overeenkomsten te sluiten met onze contractpartners, of zullen we uw specifieke toestemming vragen voor dergelijke verwerking.

B. Informatie over uw rechten

Volgens de toepasselijke gegevensprivacywetgeving beschikt u in het algemeen over de volgende rechten:

  • Recht op informatie over uw door ons bewaarde persoonsgegevens;
  • Recht om de verbetering, verwijdering of beperkte verwerking van uw persoonsgegevens te vragen;
  • Recht om bezwaar te maken tegen een verwerking om redenen van ons eigen gerechtvaardigde belang, het openbare belang, of profiling, tenzij we kunnen bewijzen dat er dwingende, gewettigde redenen bestaan die uw belangen, rechten en vrijheden overstijgen, of dat dergelijke verwerking wordt uitgevoerd met het oog op het instellen of het uitoefenen van of het verweer tegen rechtsvorderingen;
  • Recht op gegevensportabiliteit;
  • Recht om een klacht in te dienen bij een gegevensbeschermingsautoriteit;
  • U kunt uw toestemming voor het verzamelen, verwerken en gebruiken van uw persoonsgegevens steeds intrekken, met toekomstige werking. Gelieve voor meer informatie de bovenstaande hoofdstukken te raadplegen die de verwerking van gegevens op basis van uw toestemming beschrijven.

Indien u uw rechten wilt uitoefenen, gelieve uw aanvraag dan te richten tot de hieronder vermelde contactpersoon.

C. Contactpersoon

Gelieve voor alle vragen die u zou hebben in verband met gegevensbescherming gebruik te maken van het ter beschikking gestelde contactformulier of neem contact op met de Data Protection Officer van ons bedrijf op het volgende adres:

Data Protection Officer
Bayer CropScience SA-NV
Jan Emiel Mommaertslaan 14

1831 Diegem (Machelen), België

dataprivacy.belux@bayer.com

D. Wijziging van Privacyverklaring

We kunnen onze Privacyverklaring van tijd tot tijd updaten. Updates van onze Privacyverklaring zullen op onze Website worden gepubliceerd. Alle wijzigingen worden van kracht op het ogenblik van de publicatie op onze Website. Daarom raden wij u aan de Website regelmatig te bezoeken zodat u op de hoogte blijft van mogelijke updates.

 

Laatste update: 22/05/2018